OCTAVIUM INTRODUCEERT GEAVANCEERDE BEDVERLICHTING MET USB EN DRAADLOZE OPLAADFUNCTIE

Octavium, een toonaangevende fabrikant / distributeur van comfortverhogende producten voor de hotelkamer, heeft onlangs haar nieuwste creatie onthuld: ultramoderne bedlampen uitgerust met ingebouwde USB-poorten en wireless functionaliteit voor het opladen van smartphones en tablets.


De nieuwe bedlampen van Octavium zijn ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in het achterhoofd en bieden hotelgasten een strakke en handige oplossing die aan hun behoeften voldoet. Deze innovatieve lampen, verkrijgbaar in een reeks elegante ontwerpen en afwerkingen, combineren esthetiek naadloos met technologie. Dankzij de USB-poort in de bedlamp kunnen gebruikers hun smartphones, tablets of andere apparaten rechtstreeks vanaf hun bed opladen, waardoor er geen in het oog springende lelijke oplaadkabels en adapters nodig zijn. Deze functie houdt niet alleen de apparaten van de gasten binnen handbereik, maar zorgt er ook voor dat ze volledig gecharged zijn, klaar om gebruikt te worden.

Wat de bedlampen van Octavium onderscheidt, is hun draadloze oplaadmogelijkheid. De meeste lampen van Octavium worden namelijk geleverd met een geïntegreerd draadloos oplaadpad, compatibel met een breed scala aan Qi-compatibele apparaten. Gebruikers kunnen eenvoudig hun smartphones op de aangewezen plek plaatsen en het apparaat begint draadloos op te laden, terwijl de verlichting desgewenst een warme en sfeervolle gloed in de kamer werpt.

"Octavium gelooft in het verbeteren van het dagelijks leven van hotelgasten door middel van elegant design en innovatieve technologie", aldus Thomas Berger, CEO van Octavium. "Onze nieuwe bedlampen weerspiegelen onze toewijding om producten te leveren die naadloos integreren in moderne hotelkamers en tegelijkertijd praktische oplossingen bieden voor het digitale tijdperk."
De Octavium bedlampen zijn niet alleen een functionele toevoeging aan elke slaapkamer, maar ook een esthetische toevoeging. Hun eigentijdse ontwerpen zijn geschikt voor een verscheidenheid aan interieurstijlen, waardoor ze een passen in de meest uiteenlopende hotelkamer-stijlen.


Met de introductie van deze baanbrekende bedlampen loopt Octavium opnieuw voorop op het gebied van hotelkamerinnovatie en transformeert deze kamers op het gebied van comfort en stijl. De nieuwe bedlampen van Octavium met USB-poorten en draadloos oplaad-functionaliteit zijn nu online te koop en beloven de nieuwe standaard te worden voor de hotelkamer.