PRODUCTEN IN DE HOTELKAMER DIE DE GUEST EXPERIENCE VERBETEREN
15/08/2023

In het steeds evoluerende landschap van de horeca zoeken hotels voortdurend naar innovatieve manieren om de ervaringen van hun gasten te verbeteren. Hoewel uitzonderlijke service en adembenemende voorzieningen lange tijd sleutelfactoren zijn geweest, is er een nieuwe focus ontstaan op de producten op de kamer die aan gasten worden aangeboden. Deze ogenschijnlijk kleine elementen zijn een belangrijke rol gaan spelen bij het vormgeven van de algehele gasttevredenheid en het stimuleren van terugkerende klanten.

De evolutie van voorzieningen op de kamer
Voorbij zijn de dagen dat de voorzieningen op de kamer alleen bestonden uit eenvoudige toiletartikelen en een bescheiden koffiezetapparaat. Hotels hebben het potentieel van dit aanbod ingezien om een blijvende indruk op hun gasten te creëren. Producten voor in de kamer worden niet langer gezien als louter een functionele noodzaak; ze bieden hotels de mogelijkheid om op de behoeften van hun gasten te anticiperen en gemak te bieden. Gemaksartikelen zoals USB-oplaadpoorten, audio in de kamer en draadloze opladers zijn bedoeld voor de technisch onderlegde reiziger die waarde hecht aan naadloze connectiviteit. Het baanbrekende horecabedrijf Octavium biedt precies het assortiment producten voor de kamer die zijn ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de gastervaring.

Loyaliteit en positieve recensies stimuleren
Gasten die een positieve ervaring op de kamer hebben, hebben een grotere kans om lovende recensies achter te laten en terugkerende klanten te worden. De emotionele band die door dit doordachte aanbod wordt gevormd, kan leiden tot blijvende merkloyaliteit. Gasten delen hun ervaringen vaak op sociale media, waardoor hotels waardevolle gratis publiciteit krijgen en de beslissingen van potentiële gasten worden beïnvloed.

“De Bluetooth-audio in de hotelkamer was een groot pluspunt” [Martijn R. Tripadvisor Review Hotel van der Valk Amsterdam Amstel, Nederland]

Het komt erop neer: rendement op investering
Investeren in hoogwaardige producten voor in de kamer wordt niet langer gezien als een uitgave; het is een investering in de gasttevredenheid en uiteindelijk in het bedrijfsresultaat van het hotel. Hotels die de waarde van deze kleine maar indrukwekkende details onderkennen, plukken daar de vruchten van in de vorm van een hogere bezettingsgraad, hogere gemiddelde kamerprijzen en een grotere loyaliteit van gasten. Het belang van producten op de kamer in de moderne hotelervaring kan niet genoeg worden benadrukt. Deze ogenschijnlijk kleine elementen zijn getransformeerd van louter voorzieningen naar krachtige hulpmiddelen die de perceptie van gasten vormgeven, loyaliteit stimuleren en aanzienlijk bijdragen aan het succes van een hotel in een zeer competitieve sector. Terwijl hotels blijven zoeken naar manieren om zich te onderscheiden, zal het kameraanbod van Octavium een essentieel aspect blijven bij het creëren van een onvergetelijk verblijf voor hun gasten.

Octavium verbetert de gastervaring met innovatieve kamerproducten
Het baanbrekende horecabedrijf Octavium biedt een reeks producten voor de kamer die zijn ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de gastervaring. Octavium herdefinieert luxe en comfort met zijn nieuwste lijn kamerproducten die beloven de gastervaring als nooit tevoren te verbeteren. Dit innovatieve aanbod combineert state-of-the-art technologie, doordacht ontwerp en een niet aflatende toewijding aan gasttevredenheid, waardoor een nieuwe standaard wordt gezet voor comfort op de kamer. Octavium biedt gemaksartikelen zoals bedverlichting met geïntegreerde USB-oplaadpoorten en draadloze oplaadfunctionaliteiten, audio in de kamer en ingebouwde Qi-opladers om tegemoet te komen aan elke moderne reiziger.

Of u nu verlichting wilt (direct of indirect), een make-upspiegel, geïntegreerde verwarming en audio, of uw logo op de spiegel wilt weergeven… alles is mogelijk. En de prijs? De spiegels komen rechtstreeks van de Nederlandse fabrikant waardoor wij de besparing aan u kunnen doorgeven.