OCTAVIUM’S IN-ROOM AUDIO VERBETERT AANTOONBAAR DE GUEST EXPERIENCE
28/06/2023
In een tijdperk waarin gepersonaliseerde gast-ervaringen de boventoon voeren, zijn hotels over de hele wereld voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen. Door de nieuwste technologische trends te omarmen, heeft de horeca een nieuw juweeltje gevonden in audio in de kamer, waardoor de manier waarop gasten van hun verblijf genieten radicaal verandert en hotelkamers worden getransformeerd in meeslepende toevluchtsoorden die zijn afgestemd op individuele voorkeuren.

Een van de belangrijkste voordelen van audio in de kamer is het vermogen om een gevoel van privacy en rust in de hotelkamer te creëren. Door gasten onder te dompelen in hun favoriete geluidslandschap kunnen hotels hen helpen te ontsnappen aan de buitenwereld, ontspanning bevorderen en bieden ze een persoonlijk toevluchtsoord dat tegemoetkomt aan hun emotionele behoeften. Audio in de kamer verbetert de algehele gastervaring.

Voorbij zijn de dagen van de wekker met zijn slechte geluidsprestaties. Ook de tv aanzetten voor wat achtergrondmuziek behoort duidelijk tot het verleden. Met de in-room audio van Octavium hebben hotels de audio-ervaring in de kamer naar nieuwe hoogten getild, waardoor onvergetelijke momenten voor hun veeleisende gasten worden gecreëerd.

De producten van Octavium zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in hotelkamers. Als hotel stel je het maximale volume in terwijl de aangepaste Bluetooth-naam en pincode de kans op overlast verder minimaliseert. Het energieverbruik is minimaal. De audio in de kamer van Octavium wordt doorgaans uit het zicht geplaatst, wat betekent dat de kans op diefstal en vandalisme wordt geminimaliseerd, schoonmaken niet meer nodig is en de audio naadloos wordt geïntegreerd met de sfeer van de kamer. Met minimaal onderhoud en uitzonderlijke audiokwaliteit integreren de oplossingen van Octavium naadloos met de sfeer van de kamer en passen ze harmonieus in de algehele esthetiek.

Van discreet verborgen luidsprekers ingebed in muren of plafonds tot volledig onzichtbare luidsprekers: hotels omarmen verschillende ontwerpbenaderingen om een onopvallende en visueel aantrekkelijke opstelling te garanderen.

Met behulp van hun eigen smartphone (of tablet) kunnen gasten moeiteloos het volume aanpassen, verschillende afspeellijsten of streamingdiensten selecteren en zelfs audio door de kamer of suite synchroniseren. Dankzij dit niveau van personalisatie kunnen gasten met één druk op de knop de gewenste sfeer samenstellen, waardoor een unieke ruimte ontstaat die aansluit bij hun voorkeuren.

De introductie van audiotechnologie in de kamer verbetert niet alleen de gastervaring, maar biedt ook een aanzienlijk concurrentievoordeel voor hotels. Door deze innovatieve trend te omarmen kunnen etablissementen zich onderscheiden in een drukke markt, technisch onderlegde reizigers aantrekken en een sterk gevoel van loyaliteit onder hun gasten bevorderen.

Terwijl de horecasector zich blijft ontwikkelen, is het duidelijk dat audio in de kamer een game-changer is geworden. Door audio van hoge kwaliteit naadloos te combineren met gepersonaliseerde ervaringen, verleggen hotels nieuwe grenzen op het gebied van gasttevredenheid. Of het nu gaat om het versterken van ontspanning, het bevorderen van de productiviteit of het verhogen van de romantiek, de audiosystemen in de kamers van Octavium geven een nieuwe vorm aan de manier waarop we hotelkamers ervaren en luiden een nieuw tijdperk van gastvrijheid in dat tegemoetkomt aan de individuele wensen van elke gast.

Octavium heeft een groot assortiment in-room audio-oplossingen en biedt daarnaast een uniek assortiment andere producten die de in-room gastervaring een boost geven.